Estat del projecte

Ara que les colles esteu acabant la temporada i tot sembla que és més relaxat aprofitem per posar-vos al dia de l’estat del sistema de laSoca.

Estem molt contents de la bona rebuda i l’atenció que ens heu donat. La nostra intenció segueix sent oferir el millor sistema per a totes les colles castelleres. Hem mirat de treballar de valent tot i que, igual que succeeix amb els castells, no sempre la feina feta es reflecteix de portes en fora i hem patit de valent per complir alguns dels nostres objectius.

Ara mateix estan disponibles a la Consola d’Administració i a ple rendiment els següents mòduls:
– Assistència
– Preguntes
– Calendari

La creació de consultes d’assistència està totalment integrada de manera transparent amb l’aplicació de la tècnica, incorporant les dades dels castellers que han confirmat l’assistència a l’assaig o diada.

A l’aplicació de la tècnica trobareu disponibles totes les posicions per cada construcció, agrupades en nucli; pinya; folre; manilles i tronc. Us recordem que a laSoca no contemplem a la canalla per motius legals.

Sens dubte l’objectiu que més ens ha fet suar la camisa ha sigut la versió per iPhone de l’app dels castellers. S’ha fet esperar fins aquest mateix mes de novembre però ja la tenim funcionant i per ara sembla que va força bé.

Per agilitzar la tasca de visualització de l’estat del projecte hem obert un tauler al Trello on anirem actualitzant tots els avenços:

https://trello.com/b/TN1blxSv/tauler-de-suggeriments

Si teniu compte de Trello podeu posar els vostres comentaris i votar pels desenvolupaments que més us agradaria veure en el sistema.

D’altra banda us informem que ja hem obert el sistema a les colles universitàries.

Per últim dir-vos que seguim penjant informació al nostre blog, on últimament fins i tot ens hem atrevit amb un article d’opinió.

lasoca.cat/blog/

Esperem que totes aquestes novetats us siguin profitoses i us animen a compartir amb nosaltres les vostres impressions i opinions.

Salut!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *